wat is cryolipolyse ?

Cryolipolyse is de meest pijnloze en effectieve manier voor mannen en vrouwen om het figuur te corrigeren en net die ‘moeilijke’ kilo’s kwijt te raken. Cryolipolyse is een oplossing als vet op buik, billen of benen met sporten of een dieet maar niet verdwijnt.

Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen (bij een gezonde levensstijl). De vetcellen breken af vanaf de eerste behandeling en worden door het lichaam zelf afgevoerd. Dit gebeurt stelselmatig en in kleine hoeveelheden. Hierdoor krijgt de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet en voelt juist steviger aan dan voorheen!

U kunt de cryolipolyse vergelijken met liposuctie, maar dan zonder die operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryolipolyse zal een laagje vetcellen verdwijnen.

Hoe werkt het?

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die kan je verminderen door gezonde voeding en voldoende beweging. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor heel moeilijk aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Cryolipolyse rekent net af met deze hardnekkige vetlaag. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via ons lymfestelsel op de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijdert.

Deze behandeling is ook geschikt voor sporters, omdat het effectief vet vermindert bij de probleemzones. Met sporten en diëten kun je niet plaatselijk vet verliezen, maar dankzij cryolipolyse wél!

Gegarandeerd vetverlies van 30 tot 40% per behandeling.

Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur net boven het vriespunt.

Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens eencryo-behandeling aanpakken zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

De behandeling is dus volledig veilig, je hoeft je geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Wat moet u doen na een behandeling wek en niet doen?

Na een behandeling kan u direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is wèl van groot belang dat u een gezonde levensstijl hebt, voldoende beweegt en dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt! Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd.

Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken véél langzamer vet verliezen en lagere resultaten hebben dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken. (Thee, verse soep telt ook mee).

De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden zijn alle afgebroken vetcellen volledig door en uit het lichaam afgevoerd.Daarnaast mag u tot minimaal 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten of een warme douche nemen.
Wacht minimaal 24h voor het nemen van een warm bad/sauna/jacuzzi 
.

Proefsessie

Wil jij ook het effect van onze behandelingen ontdekken?
Vraag dan vandaag nog jouw vrijblijvende proefsessie aan!