Voeding

Voeding staat aan de basis van een gezond lichaam. Echter, het maken van een gezonde voedingskeuze is niet altijd gemakkelijk. Sport en voeding lopen hand in hand met elkaar. Niet alleen naar een goede algehele gezondheid maar ook in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Het woord “dieet’ is voor velen een heel eng woord geworden. Mensen denken bij diëten meteen aan zichzelf uithongeren, een slecht humeur, minder sociale contacten, enz… Maar je denkt fout!

‘Dieet’ betekent letterlijk ‘leefregel’, Exact: LEEF! De regels zijn er om je te helpen om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Geniet van deze gezonde keuzes en breng je leven in BALANS! Start met een realistisch doel, iedere verandering en verbetering is vooruitgang. We helpen je graag op weg met een op maat gemaakt plan en tips en tricks aangepast aan jouw specifieke noden. Zo werken we samen naar een resultaat op lange termijn.

ONS VOEDINGSADVIES ONDERSTEUNT EEN VERANTWOORD GEWICHTSVERLIES
TOT 1 KILO PER WEEK.

Op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Samen gaan we aan de slag om voor jou een gezonde ‘lifestyle’ te realiseren. In de benfit app krijg je wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van de ruststofwisseling) naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport.

Bij het intakegesprek bespreken we welke voedingsmiddelen je écht niet lust of mag eten omwille van allergieën of geloofsovertuiging. Alsook welke specifieke voorkeuren je hebt qua voeding. Denk aan eiwitrijk, vegetarisch, vegan, ketogeen,…
Staat er iets in jouw plan wat je toch niet wilt eten? Dan kan je dat nog steeds veranderen
en zal de app je hiervoor alternatieven aanbieden.

Proefsessie

Wil jij ook het effect van onze behandelingen ontdekken?
Vraag dan vandaag nog jouw vrijblijvende proefsessie aan!