E-Cycling

Haal meer uit je workout!

E-Cycling Real Body

Beat your competition met E-Cycling van E-Fit. Je haalt meer uit je workout in slechts 20 minuten. Daarnaast krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit.

E-Cycling:

  • Voor amateurs en voor professionals
  • Voor binnen- en voor buitentrainingen

De E-Cycling trainingen genereren 36 000 microcontracties in 20 minuten. Het E-Cycling pak activeert gericht de 9 spierzones die je gebruikt tijdens één pedaalslag. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extremer en meer effectief is dan de traditionele trainingsmethode.

Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens een revalidatie.

 

De 18 e-pads in de bikeshorts zijn zodanig gepositioneerd dat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag, geactiveerd worden. Naast de beenspieren, krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

Met de gespecialiseerde bikeshorts krijg je in 20 minuten:

  • een explosievere versnelling
  • een beter uithoudingsvermogen van de spieren
  • een algemene krachtontwikkeling in de benen
  • een enorm hoge calorieverbranding
  • een training van de core

‘De getuigenis van Oliver Naesen’

Oliver Naesen (29) is één van de Belgische toppers in het wielrennen. Tijdens de coronalockdown heeft hij, zoals hij het zelf noemt, een pain cave geïnstalleerd om te kunnen trainen. Twee keer per week gaat hij ‘all in’ voor een intensieve trainingsessie.

Hiervoor heeft hij zijn zolder omgetoverd tot een klein fitnesscenter. Zijn nieuwste snufje is de E-Cycling training van EFit, met behulp van een elektrodenbroek wordt iedere spiergroep die nodig is tijdens een pedaalslag, doeltreffend getraind.

Proefsessie

Wil jij ook het effect van onze behandelingen ontdekken?
Vraag dan vandaag nog jouw vrijblijvende proefsessie aan!